Anna Pulkkinen: Hyvinvoiva Järvenpää tehdään yhdessä

Tämä huuto kajahti ilmoille äsken Järvenpään aurinkoisessa Rantapuistossa. Niin kovaa ja tosissaan maskien läpi huusimme, että saattoivat nämä sanat vettä pitkin ja tuulen mukana kantaa jopa tuusulalaisten korviin.

Useampi hymyilevä pää kääntyi katsomaan tuota monenkirjavaa porukkaa. Olimme kerääntyneet ottamaan yhteiskuvia ja lyhyitä videopätkiä kertoaksemme arvoistamme.

Tavataksemme toisiamme turvavälein, vihdoinkin livenä, kaiken Teams-kokoustamisen ja someilun jälkeen. Samalla otimme käyttöön uudet keskustan logoilla koristellut maskit.

HYVINVOIVA Järvenpää, se tehdään yhdessä. Ei pelkästään puolueen sisäisellä hyvällä yhteistyöllä, vaan meidän kaikkien yhteistyöllä.

Liian paljon taistellaan, haetaan puolia ja äärilaitoja, käytetään kovaa ääntä ja rumaa kieltä. Politiikan ei kuulu olla taistelukenttä, jossa haetaan voittajia ja häviäjiä.

Politiikka on alusta, joka mahdollistaa asioiden kehittymisen, poliitikkojen toimiessa mahdollistajina, ei itse tarkoituksina. On yhdessä nähtävä tarpeet, kuultava, arvioitava ja päätettävä.

Voittaja on kaupunkilainen, järvenpääläinen. Hän, kenen eteen yhdessä teemme töitä.

YHTEISTYÖTÄ ei voi irrottaa itsestään kauniiksi ulkopuoliseksi arvoksi ja lupaukseksi. Yhteistyö on osa sinua, se on sitä miten puhut, miten kuuntelet, miten toimit.

Se on sitä mitä sanot ja varsinkin se, mitä joskus jätät sanomatta. Hyvä yhteistyö säästää kaupungin euroja ja tehostaa toimintaa.

Olen ensimmäistä kertaa ehdolla valtuustoon. Lasten, nuorten ja vanhempien asiat, varhainen tuki ja ennaltaehkäisevä ote ovat minulle tärkeitä asioita.

Anna Röynä

kuntavaaliehdokas

LIITY JÄSENEKSI