Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit käydään huhtikuussa 2023. Järvenpään keskusta tukee kesällä Tuusulan puolelle muuttanutta pitkäaikaista jäsentään ja valtuutettuaan kampanjassa. Myös Tuusulan keskusta on Antin takana. Alta voit lukea ehdokkaastamme lisää:

 

Antti Heikkilä
Uudenmaan vaalipiiri, Tuusula

arkkitehti, toimitusjohtaja, 44

Olen 44-vuotias yrittäjä, perheenisä ja arkkitehti Tuusulasta. Olemme vaimoni ja lastemme kanssa asuneet Uudellamaalla parinkymmenen vuoden ajan, ensin Helsingissä ja sittemmin Järvenpäässä ja Tuusulassa.

Olen työssäni kasvavan rakennusalan konsernin omistajayrittäjänä toiminut erilaisten asumisen, kaavoituksen, toimitilarakentamisen ja julkisten hankkeiden arkkitehti- ja pääsuunnittelijana sekä asuntorakentamisen perustajaurakoitsijana ja hankekehittäjänä. Olen toiminut kuntapäättäjänä kahdella vuosikymmenellä Järvenpäässä ja Tuusulassa, mikä on antanut hyvän kuvan siitä, miten päätöksiä suomalaisessa yhteiskunnassa tehdään.

Suomalainen hyvinvointivaltio on merkittävien haasteiden edessä ja ratkaisuja on haettava aktiivisesti toimien ja tulevaisuusorientoituneesti, ei siirtämällä vaikeita päätöksiä tulevaisuuteen. Yhteiskuntaa on kehitettävä vastuullisesti. Vastuullinen päätöksenteko sisältää taloudellisten, sosiaalisten ja ekologisten näkökulmien huomioimisen.  Päätöksenteossa täytyy aina muistaa se, että ennen jakamista on luotava jaettava.

Oikeudenmukainen yhteiskunta huolehtii huonompiosaisista jäsenistään tukemalla heitä vaikeina hetkinä, mutta myös tarjoamalla näkymän siitä, että omilla valinoilla ja yrittämisellä voi voittaa ainakin osan vaikeuksista. Työn tekemisen täytyy aina olla ensisijainen vaihtoehto ja sosiaaliturvan tulee tähdätä mahdollisimman tehokkaaseen työllistymiseen.  Suomi pärjää luovuudella, ahkeruudella ja osaamisella. Työn tuottavuutta parannetaan erityisesti panostamalla tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Yhteiskuntamme kilpailukyky perustuu pitkälti hyvään koulutukseen ja siihen, että kaikilla on siihen tasavertaiset mahdollisuudet.

 

 

LIITY JÄSENEKSI