78. Jarkko Wallenius

Hei, olen 55 v. yrittäjä, maanviljelijä, opiskelija.

Olen ollut 35 v maanrakennusalan yrittäjänä. Maata rupesin viljelemään kunniavelkana menneitä sukupolvia kohtaan, eli raivasin kotitilan pellot, kun ne olivat olleet melkein 35 v viljelemättä. Lisäksi se oli lapsuuden haaveeni. Opiskelut jäivät kesken isäni kuoltua, siksi nyt aikuisena aloitin opiskelemaan valtiotiedettä ja filosofiaa.

Perheeseeni kuuluu 3 lastani ja heidän äitinsä. Politiikassa olen ollut 15 v monella paikalla valtuustoista lautakuntiin ja yritysten hallituksiin. Kirkkovaltuustossa olen sitä mieltä, että Raamattu on kirkon perustuslaki, jonka mukaan mennään. Kirkon on oltava suojapaikka ja turva maailman levottomina aikoina kaikille apua tarvitseville. Ihmisillä pitää olla jotain mihin voi luottaa ja turvata maanpäällä.

LIITY JÄSENEKSI