77. Tero Vistilä

Järvenpään seurakunnan menestymiseen on vaikuttanut osaava ja ajan tasalla oleva henkilöstö, joka on onnistunut pitämään seurakuntamme jatkuvasti muuttuvana ja kehittyvänä yhteisönä luottamushenkilöiden ja vapaaehtoisten ohella. Seurakunta ei uudistu viestiään muuttamalla, vaan kertomalla siitä uusilla tavoilla. Tällä hetkellä yhteiskunnassa eletään aikaa, jolloin erilaiset ajatukset ja arvomaailmat kohtaavat keskenään myös kirkon piirissä. Kansankirkkomme ei ole mikään tasainen, tietty otos suomalaisista, vaan sen sisään mahtuu monenlaisia toimijoita, onhan Kristuksen viesti tarkoitettu kaikille. Tästä huolimatta on kyettävä toimimaan yhteisen päämäärän hyväksi, ja olen omalta osaltani valmis toimimaan kaikkia osapuolia tyydyttävien ja seurakuntaamme eteenpäin vievien ratkaisujen hyväksi.

LIITY JÄSENEKSI