Keskusta uudistaa periaateohjelmansa – tule keskustelemaan siitä 4.10.2017 klo 18.30 –

Keskusta uudistaa periaateohjelmansa. Päivitämme arvot ja aatteet tämän ajan kielelle.

Tervetuloa puhumaan, punnitsemaan ja arvioimaan Keskustan arvoja ja työstämään Järvenpään Keskustan palautetta periaateohjelman luonnoksesta.

Periaateohjelma työ on puoluetoiminnan sydän, se pistää verenkierron toimimaan. Siksi tule Sinäkin mukaan sanoittamaan sitä, mikä puolueelle on yhteistä.

Periaatteessa… -illan (4.10.2017 klo 18.30 alkaen Myllyrien toimintakeskuksessa) aikana pohdimme, miksi Keskusta toimii niin kuin toimii? Mitä ovat periaatteet ja rooli niillä on puolueessa? Onko Keskusta myynyt periaatteensa? Miksi keskustalaiseksi itseään kutsuvat voivat olla eri mieltä asioista? Millainen on Keskustan visio paremmasta maailmasta?

Periaateohjelmaluonnoksesta alustaa kansanedustaja, Keskustan varapuheenjohtaja Antti Kurvinen.

Politiikkaa ei tehdä yksin. Siksi olemme kutsuneet ohjelmaamme kommentoimaan kolme politiikan osaajaa Järvenpäästä. Kommentaattorit tuovat ”naapurin kommentin” periaateohjelmaamme.

Mitä odotuksia ja toiveita heillä on Keskustan periaateohjelman linjauksiin? Mikä Keskustan lähtökohdissa ihastuttaa ja mikä vihastuttaa? Poliittiset naapurimme ovat: Mimmi Asikainen (pääluottamusmies ja lähihoitaja, Vasemmistoliitto), Helinä Perttu (rehtori, Kokoomus) sekä Mikko Vesterinen (opiskelija, Vihreät).

Puheiden jälkeen on aikaa pöydissä puhua politiikkaa. Keräämme huomioita ja ajatuksia ohjelmasta Järvenpään Keskustan syyskokouksessa antamaa lausuntoa varten.

Keskustalaisten periaatteiden ytimessä on totuttu pitämään Santeri Alkiota. Hänen viestinsä olivat: ”Älä unohda köyhän asiaa” ja ”Pitäkää kädessänne edistyksen lippu”. Millä sanoin ja teoin Järvenpään Keskusta kehottaa vuonna 2018 toimimaan samojen periaatteiden mukasiesti?​

Periaateohjelma hyväksytään kesällä 2018 ja meiltä on pyydetty luonnoksesta palautetta. Tästä syystä järjestämme avoimen keskustelutilaisuuden Keskustan periaateohjelmaluonnoksesta.

Luethan etukäteen ja tule keskustelemaan. http://www.keskusta.fi/loader.aspx?id=c7db5b46-39a3-40d5-af99-6a0ff37cca78

Järvenpään keskusta ry

LIITY JÄSENEKSI