Keskustan valtuustoryhmä järjestäytyi – Tarja Edry aloittaa puheenjohtajana

Keski-Uusimaa 1.6.2017

Keskustan valtuustoryhmän johdossa aloittaa Tarja Edry – Antti Heikkilä jatkaa seuraavana vuonna

Tarja Edry.

Sauvo Jylhä

JÄRVENPÄÄ | Järvenpään Keskustan valtuustoryhmä päätti jakaa valtaa ja vastuuta. Ryhmä jakaa puheenjohtajuuden kiertävästi. Puheenjohtajana toimii ensimmäisen vuoden ajan Tarja Edry ja varapuheenjohtajana Antti Heikkilä.

Valinta tehdään tästä eteenpäin vuosittain. Kiertojärjestykseksi sovittiin Tarja Edry, Antti Heikkilä, Heli Anttila ja Sanna Riikonen. Varapuheenjohtajana toimii aina seuraavaksi puheenjohtajaksi ryhtyvä.

Malli on Keskustalla uusi, mutta sitä halutaan kokeilla rohkeasti.

– Kaikki luottamustoimet ovat ihmisen kokoisia. Haluamme jakaa työtä ja mahdollistaa useamman valtuutetun toimimisen osana kokonaisuutta, kertoo Edry.

Puheenjohtajan paikka on Edryn mukaan loistava mahdollisuus päästä tutustumaan muihin valtuustoryhmiin ja tekemään yhteistyötä. Keskustan ryhmä kokoontuu valtuustoa edeltävänä torstaina. Kokoukset ovat avoimia kaikille keskustalaista kuntapolitiikkaa edistäville.

LIITY JÄSENEKSI