58. Pentti Marttila (sit.)

Olen perheellinen kolmen lapsen isä. Lapsemme elävät jo omillaan. Järvenpäähän olen muuttanut vuonna 1992 Haminan Vehkalahdelta, jossa seurakuntanuorissa kristillinen usko tuli omakohtaiseksi.

Olen alun perin luokanopettaja. Sittemmin opiskelin teologiaa ja minut vihittiin papiksi 1996. Vuonna 1997 lähdimme perheemme kanssa lähetystyöhön Mongoliaan, jossa olemme olleet lähetystyössä kolmeen otteeseen yhteensä yli 8 vuotta. Mongoliassa olimme Järvenpään seurakunnan nimikkolähettejä.

Seurakunnan perustehtävä on elää todeksi evankeliumia ja viedä sitä eteenpäin kaikille ihmisille, jotta jokaisella olisi mahdollisuus uskoa Jeesukseen. Haluan, että seurakunnan kaikki päätökset perustuvat Raamatun sanan perustalle.

Tällä hetkellä toimin Aasian lähetystyön koordinaattorina ja Hämeenlinnan messuyhteisön pastorina (SLEY). Vapaa -ajallani olen toiminut valmentajana Järvenpään Palloseurassa (JäPS).

LIITY JÄSENEKSI