56. Esko Lappalainen

Olen 68-vuotias eläkeläinen. Perheeseeni kuuluu vaimo ja kaksi kotoa poismuuttanutta tytärtä. Olen kolmen lapsenlapsen ukki.

Järvenpään seurakunta on minulle tuttu, sillä aloitin luottamushenkilöurani kasvatusjohtokunnassa v. 1991.

Seurakunta on minulle kuin toinen koti, sillä luottamustehtävien lisäksi olen mukana seurakunnan vapaaehtoistoiminnassa: pääsiäisnäytelmissä näyttelijänä, miesteniltojen vetäjänä, RaRi-talousneuvonnan yhtenä neuvojana, messutyöryhmän jäsenenä, järjestysmiehenä seurakunnan tapahtumissa sekä vapaaehtoisena arkunkantajana.

Olen ylpeä hienosta Järvenpään seurakunnasta, jonka toiminta on laadukasta sekä monipuolista ja jonka talous on hyvässä kunnossa mahdollistaen monipuolisen seurakunnan työn.

Tätä työtä olen valmis tarmollani tukemaan myös seuraavat neljä vuotta.

LIITY JÄSENEKSI