51. Jaakko Ketomäki (sit.)

Olen 49-vuotias syntyperäinen järvenpääläinen paluumuuttaja. Asun Ristinummella vaimoni sekä kahden aikuistuvan lapsemme kanssa.

Kirkkovaltuustossa olen ollut jos 12 vuotta. Seurakunnasta minut löytää useimmin Jatkoilta sekä erinäisistä musiikkipuuhista.

Seurakunnassa minulle on tärkeää, että sillä puhutaan paljon Jeesuksesta ja Raamatusta. Siinä samalla meillä voi ja pitää olla mukavaa keskenämme ja heikommistakin on huolehdittava sekä vapaaehtoispohjalta että viran puolesta.

Olen toiminut aktiivisesti erilaisissa kristillisissä järjestöissä ja Järvenpäässä Keski-Uudenmaan kristillinen koulu on tuonut elämääni yhteyksiä moniin muihin paikallisiin seurakuntiin.

Koulutukseltani olen tekniikan tohtori, mieleltäni teologiasta kiinnostunut insinööri ja työskentelen energiapihien rakennusten parissa. Tarkemmin sanottuna olen siis johtava asiantuntija Motivalla sekä työelämäprossori Aalto-yliopistossa.

 

LIITY JÄSENEKSI