Jos Suomen turvallisuus on sinulle tärkeää – Anna äänesi Matti Vanhaselle nro 4

Anna äänesi Matti Vanhaselle!

Tänään 23.1.2018 on viimeinen ennakkoäänestyspäivä. Järvenpäässä ennakkoon voi äänestää joko Prisman tiloissa tai Järvenpäätalolla klo 20.00 saakka.

Äänioikeus presidentinvaaleissa

Äänioikeutettu on asuinpaikastaan riippumatta jokainen Suomen kansalainen, joka viimeistään vaalipäivänä täyttää 18 vuotta. Äänioikeutettu voi äänestää valintansa mukaan joko ennakkoon tai vaalipäivänä. Ennakkoon voi äänestää missä tahansa yleisessä ennakkoäänestyspaikassa kotimaassa tai ulkomailla. Vaalipäivänä voi äänestää vain siinä äänestyspaikassa, joka on merkitty kullekin äänioikeutetulle saapuneeseen ilmoituskorttiin.
Ilmoitus äänioikeudesta

Kaikille äänioikeutetuille, joiden osoite on tiedossa, lähetetään ilmoitus äänioikeudesta. Tässä ilmoituskortissa kerrotaan, missä ja milloin voi äänestää. Ilmoituskortilla ei voi äänestää.

Mikäli et jostain syystä ole saanut ilmoituskorttia, voit tiedustella sitä ja/tai sen tietosisältöä lähimmästä maistraatista, puh. 029 553 6370.
Henkilöllisyys todistettava kuvallisella henkilöllisyystodistuksella

Ota mukaasi äänestyspaikalle ehdottomasti henkilöllisyystodistus, joka voi olla ajokortti tai passi taikka vastaava kuvallinen asiakirja. Jos Sinulla ei ole tällaista asiakirjaa, voit saada lähimmältä poliisilaitokselta maksutta väliaikaisen, äänestämistä varten annettavan henkilökortin.
Vaalipäivän 28.1.2018 äänestyspaikat

– Anttilan koulu, Vanha valtatie 40
– Haarajoen koulu, Haarajoenkatu 2
– Harjulan koulu, Verkkotie 12
– Järvenpään lukio, Lukionkatu 1
– Järvenpään uusi sosiaali- ja terveyskeskus JUST, Lääkärinkuja 1
– Järvenpää-talo, Hallintokatu 4
– Juholan koulu, Sipoontie 12
– Kyrölän koulu, Puistotie 29–31
– Saunakallion koulu, Pihkapolku 4

Lähde: Järvenpään kaupungin keskusvaalilautakunta

PL 41 04401 Järvenpää
Puh. 040 315 2004
Sähköposti: vaalit(at)jarvenpaa.fi

LIITY JÄSENEKSI