Järvenpään Keskusta ry:n syyskokouksesta 14.11.2017

Järvenpään Keskusta ry:n syyskokouksessa 14.11. Järvenpää-talolla oli huoli ympäriinsä Suomea vaivaavien julkisten rakennuksien kyseenalainen kunto. Miten tähän tilaan ollaan päädytty? Asiaan on monia vastauksia. Vaikein kysymys on, miten saadaan järkevästi pitkään jatkuneen sisäilmojen ongelmaan parannusta? Tilanne vaatii varmuudella ammattilaisten ja päättäjien hyvää yhteistyötä. Todettiin keskustalaisena näkemyksenä tilaratkaisuja rakentaessa huomioida vaihtoehtomallien käyttö pelkän oman rakentamisen rinnalle.

Lisäksi käytiin keskustelua, että kohdentaen toteuttamalla kaupungin ennalta ehkäiseviä palveluita, kyetään torjumaan kalliiksi koituvien vaihtoehtojen käyttöä.

Syyskokous päätti johtokunnan vuodelle 2018. Puheenjohtajana jatkaa Tomi Passi ja varapuheenjohtajana Kari Haapanen. Sihteerinä toimii jatkossa Tarja Edry ja taloudenhoitajana jatkaa Esko Lappalainen. Johtokunnan jäseniksi valittiin, Heli Anttila, Päivi Haapala, Pekka Packalen, Riikka Reina ja Jarkko Wallenius.

LIITY JÄSENEKSI