SOTE- ja alueuudistuksen virallinen informaatiokanava

Sote- ja maakuntauudistus on suurimpia hallinnon ja toimintatapojen uudistuksia, mitä Suomessa on tehty. Muutos koskettaa satojen tuhansien ihmisten työtä ja kaikkien kansalaisten palveluja. Muutokset koskevat myös sosiaali- ja terveydenhuollon rahoitusta, ohjausta ja verotusta. Tavoitteena on, että sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestäminen ja muita alueellisia tehtäviä siirtyy maakunnille 1.1.2019.

Hankkeelle on perustettu oma informaatiokanava, josta kansalaiset voivat tarkistaa käsityksensä uudistuksen tilasta ja tulevista vaikutuksista. Tällöin ei tarvitse jäädä pelkästään yleisen tai sosiaalisen median kautta jaetun informaation varaan, joka usein sisältää disinformaatiota.

Tämän sivuston löydät tästä osoitteesta http://alueuudistus.fi/etusivu.

 

LIITY JÄSENEKSI