Keskusta r.p:n ylimääräinen puoluekokous

Puoluehallitus on päättänyt kutsua koolle ylimääräisen puoluekokouksen valitsemaan puolueelle puheenjohtaja erostaan 16.4.2019 ilmoittaneen puheenjohtaja Juha Sipilän tilalle.

Kokous järjestetään Kouvolan jäähallissa (Lumon Areena, Topinkuja 1, 45100 Kouvola) lauantaina 7. päivänä syyskuuta 2019 kello 12.30 alkaen. Valtakirjojen tarkastus ja ilmoittautuminen kokouspaikalla on samana aamuna klo 9.00 – 12.30. Kokouksen arvioidaan päättyvän lauantain alkuiltaan mennessä.

Aikataulu on rakennettu niin, että useimmista piireistä paikalle ehtii aamun junilla ja myös illalla pääsee kotiin. Monet piirit järjestävät kokoukseen omia yhteiskuljetuksia.

Koska kyseessä on ylimääräinen, yksipäiväinen kokous, siellä ei järjestetä lippumarssia. Kunnallisjärjestöjen ja paikallisyhdistysten lippuja ei siis oteta mukaan. Vain piirien (puolue, naiset ja nuoret) liput ovat mukana avajaisten lippukulkueessa saliin.

LIITY JÄSENEKSI