Vaalivuonna 2017 – Ritva Ikonen

Olen syntynyt sotien päätyttyä ja kuulun ´suuriin´ ikäluokkiin. – Muutto Järvenpäähän ratkesi sillä perusteella, että Tuusulanjärvessä voisi uida, lapset pääsisivät lähelle koulua, suomenkielinen kunta pääradan varressa ja hyvät yhteydet kunnan sisällä (symmetrinen pohjakartta).

Suomen Kunnallisliitto oli vakituinen työpaikkani. – Kun ajattelen elämääni esimerkiksi partiolaisena, pyhäkoulunopettajana,  palkanlaskijana ja laskuttajana autotehtaassa ja insinööritoimistossa, perehtymistä sekä vanhaan että uuteen valtionhallintoon Metsähallituksessa,  toimintaa Maanpuolustuskoulutusyhdistyksessä, Lottaperinneyhdistyksessä asukasyhdistyksissä ym. voin nähdä ´vihreän langan´ läpi elämän eri vaiheiden.

Myöhemmin Järvenpään koulutoimessa huolehdin henkilöstön nimikirjat ja laadin Järvenpään Koulusanomat -lehden – yhteisponnistuksena valmistuivat esityslistat ja pöytäkirjat, kokemusta tuli myös koululautakunnan kokoussihteerinä sekä kaupungin henkilöstötoimikunnassa ja     virka- ja luottamusmiesten yhteistyössä. -Kun lapset kasvoivat, ehdin opiskellakin.

Itse kuvailisin henkilöäni ´ehdottoman luotettavaksi´.

Mikäli tulen vaaleissa valituksi luottamustehtävään, toimin kaikessa Järvenpään ja sen asukkaiden parhaaksi.

LIITY JÄSENEKSI