Suomen kuntoon laittaminen on huolenpitoa – huomennakin.

Keskustan puoluejohdon viesti 4.2.2017:

Hyvä keskustalainen,

Suomen tilanteeseen on monen vuoden alamäen jälkeen saatu aikaan käänne parempaan. Taloutemme kasvaa. Yhä useampi työtön on saanut työpaikan. Myönteistä kehitystä on nyt kaikin tavoin voimistettava.

Suomi on ollut liian pitkään uudistamatta. Siksi olemme joutuneet tekemään myös kipeitä päätöksiä. Maamme velaksi eläminen on lopetettava.

Olemme kuitenkin pitäneet huolen siitä, että kunnilta ei leikata. Se olisi pois päivähoidosta, peruskouluista, terveyskeskuksista, vanhustenhoidosta ja muista peruspalveluista.

Suomen kuntoon laittaminen jatkuu. Uudistamme sosiaali- ja terveyspalvelut turvataksemme huolenpidon tasa-arvoisesti myös lapsillemme ja lastenlapsillemme. Suomalaisten on postinumerosta ja lompakon paksuudesta riippumatta päästävä lääkäriin nopeammin ja saatava inhimillistä hoitoa ja hoivaa.

Tarvitsemme leveämpiä hartioita. Siksi maakunnat järjestävät sosiaali- ja terveyspalvelut tulevaisuudessa. Kotikuntien tärkein tehtävä on puolestaan arjen huolenpito eli lähipalvelut laadukkaasta päivähoidosta ja turvallisesta peruskoulusta alkaen. Olemme sitoutuneet rakentamaan turvallista Suomea, jossa kaikista suomalaista ja koko maasta pidetään huolta.

Mielestämme Suomen ongelmia ei ole enää varaa vatuloida. Ongelmia ei ratkaista myöskään peruuttamalla taaksepäin. Suunnan on oltava eteenpäin. Siksi Keskustan vaihtoehto tulevissa kuntavaaleissa on huolenpitoa – huomennakin. Sisulla ja sydämellä.

Huolenpitäjiä tarvitaan

Suomalaisille antamastamme huolenpitolupauksesta kiinni pitäminen alkaa kotikunnissa. Nyt, kun uudistamme hyvinvointiyhteiskuntaa, tekijälle on töitä. Hyvinvointi tehdään yhdessä.

Tule mukaan rakentamaan uutta ja lähde Keskustan ehdokkaaksi kuntavaaleihin. Jos olet jo ehdokas, haastamme sinut etsimään kotikunnastasi kolme uutta ehdokasta eli huolenpitäjää lisää. Keskustan joukkueeseen mahtuu vielä.

Huolenpitoterveisin

Keskustan puoluejohto
Juha Sipilä
Juha Rehula
Katri Kulmuni
Antti Kurvinen
Jouni Ovaska

 

LIITY JÄSENEKSI