Olen syntynyt sotien päätyttyä ja kuulun ´suuriin´ ikäluokkiin. – Muutto Järvenpäähän ratkesi sillä perusteella, että Tuusulanjärvessä voisi uida, lapset pääsisivät lähelle koulua, suomenkielinen kunta pääradan varressa ja hyvät yhteydet kunnan sisällä (symmetrinen pohjakartta).
Suomen Kunnallisliitto oli vakituinen työpaikkani. – Kun ajattelen elämääni esimerkiksi partiolaisena, pyhäkoulunopettajana, palkanlaskijana ja laskuttajana autotehtaassa ja insinööritoimistossa, perehtymistä sekä vanhaan että uuteen valtionhallintoon Metsähallituksessa, toimintaa Maanpuolustuskoulutusyhdistyksessä, Lottaperinneyhdistyksessä asukasyhdistyksissä ym. voin nähdä ´vihreän langan´ läpi elämän eri vaiheiden.
Myöhemmin Järvenpään koulutoimessa huolehdin henkilöstön nimikirjat ja laadin Järvenpään Koulusanomat -lehden – yhteisponnistuksena valmistuivat esityslistat ja pöytäkirjat, kokemusta tuli myös koululautakunnan kokoussihteerinä sekä kaupungin henkilöstötoimikunnassa ja virka- ja luottamusmiesten yhteistyössä. -Kun lapset kasvoivat, ehdin opiskellakin.
Itse kuvailisin henkilöäni ´ehdottoman luotettavaksi´.
Mikäli tulen vaaleissa valituksi luottamustehtävään, toimin kaikessa Järvenpään ja sen asukkaiden parhaaksi.